Треба да слетате на улица безбедно, но таа е полна со згради и зомбија. Затоа уништете ги!

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено