Видеото е снимено во Јемен. Ова е моментот кога мистериозното животно уништува цврста камена градба. Луѓето во јемен веруваат дека ова животно ја уништило големата Брана Мариб која датира од 8 век п.н.е. од античкиот свет на Јемен.

Сподели на Facebook
пати видено