Но, од неодамна на фудбалските натпревари се воведе видео преглед, па судијата откако ја погледна снимката и виде дека Ибра му залепи шамар на Михаел Петрасо, тој му залепи еден црвен картон на Ибра.

Сподели на Facebook
пати видено