Се сеќавате ли на мигот кога за првпат го видовте снегот? Веројатно се ретки тие меѓу нас кои би се сеќавале на такво нешто, но воопшто не е тешко да се замисли возбудата бидејќи без оглед на возраста, првиот снег во годината кај сите нас буди некакво задоволство. Ништо не е поразлично ни со животните, кои очигледно чувствуваат радост, тага, среќа, возбуда исто како и нас, луѓето. Уживајте во следните ведри фотографии!

sn01

sn02

sn03

sn04

sn05

sn06

sn07

sn08

sn09

sn10

sn11

sn12

sn13

sn14

sn15

sn16

sn17

sn18

sn19

sn20

sn21

sn22

Сподели на Facebook
пати видено