Се разбира, ова е само тест за да се покаже опасноста и нема жртви, но судејќи според последиците, во реални ситуации патниците на автомобилот би немале никаква шанса да преживеат. Вреди да се напомене дека брзината на движење на камионот е само 43 км/ч. Навистина страшна глетка!

Сподели на Facebook
пати видено