Кој седнал зад воланот на вакво чудовиште и се обидел да врати во рикверц, знае дека ова возење на плавушата е за ссимнување капа.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено