Видеото се појави на интернет непосредно по грабежот на една банка во Кенија. Крадците успеале преку тунел да влезат во главниот сеф и да украдат 486.000 долари. Благодарение на ова видео ги фатија, но само со половина од парите. Никој не кажува што се случило со другата половина.

Сподели на Facebook
пати видено