Жена на каса во супермаркет го вади паричникот да плати и касиерката случајно забележува дека жената во чантата носи далечински управувач за телевизор. Љубопитноста не ѝ дозволила да не праша:
– Извинете госпоѓо, секогаш ли си го носите далечинскиот управувач со себе?
– А не, само сега. Сакав да го казнам маж ми што не дојде со мене да пазаруваме.

Сподели на Facebook
пати видено