Жената се вцрвува 5 пати во животот:
Прв пат – кога ѝ е прв пат.
Втор пат – кога ќе изневери прв пат.
Трет пат – кога ќе ѝ платат прв пат.
Четврти пат – кога таа ќе плати прв пат.
Петти пат – кога ќе сака да плати, но не ѝ ги земаат парите.

Сподели на Facebook
пати видено