– Мажу, пред да умрам сакам да пробам некој со поголем од твојот!
– Што ти стана мори жено, после 30 години брак, сега ли?
– Сакам! Само еднаш!
– А како ќе го препознаеш? Сигурно нема да одиш по улица и да бараш да им ги видиш!
– Не, не! Слушнав дека мажите со големи стапала, имале големи „инструменти“. Да пробам само еднаш, а?
Се согласил мажот, отишла жената вечерта во еден бар и почнала да ги загледува мажите во чевлите. Кога го пронашла тој со најголемите стапала, му се спуштила како лавица. Излегле надвор, се расоблекле во колата, почнале и по 2-3 минути таа му вели:
– А бе момче, тебе случајно да не ти клапаат чевлите, а?

Сподели на Facebook
пати видено