Направив лажен профил за да тестирам колку ми е верен мажот.
Тој ми пишува:
– Жена ми почина пред 3 години.
Му одговарам:
– Не тагувај! Наскоро ќе отидеш кај неа!

0

Сподели на Facebook
пати видено