Веројатно околу има објект за таа намена, но животинскиот инстинкт кај некои луѓе победува во вакви ситуации.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено