Жената си влезе во дворот, а разбојниците со возилото влегоа по неа со цел да ја ограбат.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено