Жена оди на забар:
– Докторе, колку чини вадење на заб?
– 800 денари!
– О, па тоа е многу скапо! Поевтино не ли може?
– Може, без опојка – 500 денари.
– Пак е скапо, докторе.
– Ако сакаш може за 300, но без опојка и ќе го вади стажантот.
– Супер, може. Запиши ја свекрва ми за среда!

0

Сподели на Facebook
пати видено