Сите ние имаме свои методи за справување со стресот на работа: разговараме со колегите, земаме повеќекратни паузи за цигари или ги одложуваме работите една недела и потоа имаме 10 пати повеќе работа.

Секој кој некогаш работел во канцеларија / малопродажба / било каде, знае дека е невозможно да се без стрес во секое време, а понекогаш ни треба пауза од сета таа драма. Сепак Надја Бокодиј има различен пристап кон паузата на работа.

Надја е се*с-колумнист и глобален уредник на She Said. Таа неодамна откри дека мастурбира за време на паузите на работа, кога се чувствува под стрес.

Уредничката забележува дека додека другите луѓе избираат да пушат електронски цигари со мирис на цимет и да чекаат во ред во Старбакс, таа среќно го ослободува својот стрес на многу повозбудлив начин.

„Седам на мојата работна маса, се чувствувам малку … напнато; дел поради моите рокови, дел сексуално фрустрирана. Имам многу здраво либидо, и пишувањето и читањето за сексот цел ден не ми помага да го смирам. Значи, јас излегувам за мојата дневна ‘пауза за кафе’. Само, јас не одам на кафе, одам да ја истријам. Да, добро го прочитавте тоа, одам да го истријам гравчето во работно време. Кога другите колеги се зафатени со пушење на електронски цигари со мирис на цимет или патуваат до Старбакс за да чекаат 10 минути за нивното лате од тиква, јас сакам да си истријам едно.“, вели Надја.

Се*с колумнистката вели дека доколку има повеќе време за време на паузата ќе сврати дома и ќе се „дружи“ со својот вибратор, а доколку нема време оди во тоалетот и „суфра“ по порно страните, сѐ додека не ѝ се намали стресот.

Таа вели дека мастурбирањето ја прави „повесела и пофокусирана“ осигурувајќи се дека е спремна да се справи со она што остатокот од денот го фрла врз неа. Надја не го прави тоа само затоа што ја сака мастурбацијата, туку затоа што има научно докажани бенефиции.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено