Во секоја врска или брак има еден кој е понеуреден и еден кој секогаш оди по таа личност и расчистува. Не дека сакаме да навредиме некој, но најчесто неуредните се мажите, а жените остануваат зад нив да им повторуваат исти работи скоро секој ден и така до крајот на животот.

Една жена од Јапонија решила да си ја „олесни“ болката и да го сподели секој неред кој ќе го остави нејзиниот сопруг. Нему очигледно не му пречи и продолжува по свое. Интересно е што овој неред и не може да се сподели со она што може да го направи еден Македонец, ама во ред…

Сподели на Facebook
пати видено