Помогнете и на жабата да постави рекорд на патеката, избегнувајте ги бомбите и камењата и јадете многу инсекти.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено