Ова е до сега најнеобичното дело на британскиот уметник и илузионист Алекс Чинек. Како ли успеал да го направи ова?

voz (1)

voz (2)

voz (3)

voz (4)

voz (5)

voz (6)

Сподели на Facebook
пати видено