Вие сте цар и треба да го проширите своето царство. Градете рудници, бараки и кули, и пазете се од непријателските напади.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено