Мануел чекал ред заедно со неговиот син во болница во Чиле. Човекот останал запрепастен кога погледнал низ прозорецот и видел мало девојче како се игра на работ од балконот со куклата, на четвртиот кат. Мануел веднаш му кажал на лекарот и тој повикал полиција.

За среќа девојчето набрзо повторно се вратило внатре во станот. „Имаше луѓе внатре во станот вклучувајќи ја и нејзината мајка, но таа очигледно зборуваше по телефон.“, вели Мануел.

Не е јасно колку долго малото девојче се играло на овој опасен начин, но Мануел вели дека откако тој ја забележал играта траела неколку минути.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено