Лошите птици ја напаѓаат вашата фарма. Бранете се со вашиот магичен топ. Одлична игра базирана на легендарната „Зума“.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено