Кога сопственикот ја посвоил Естер, таа имала само 2 килограми и му кажале дека естер е од сортата минијатурни прасиња, кои не растат големи и се чуваат дома. Но како што поминувало времето, се испоставило дека Естер е обично прасе со голем апетит. Така Естер стана она што е денес. Естер сега има 2 години.

pet_01

pet_02

pet_03

pet_04

pet_05

pet_06

pet_07

pet_08

pet_09

pet_10

Сподели на Facebook
пати видено