Едно утро, еден човек од Калифорнија нашол повреден був на неговиот трем за кој се испоставило дека е слеп, а неговите очи изгледале како ѕвездена ноќ. По посетата на ветеринар, бил сместен во Центарот за проучување на живиот свет во Силмар, Калифорнија. Го нарекле Зевс, според грчкиот бог на небото и громот, поради неговите очи.

z01

z02

z03

z04

z05

z06

z07

z08

Сподели на Facebook
пати видено