Сини бил програмер, но откако посетил една работилница за уметноста на водењето љубов, решил хобито да го претвори во доходовна професија. Неговиот изглед, кој е во најдобар случај просечен, е доказ дека не мора да бидете манекен за да успеете кај жените. Повелете на коментари, да слушнеме и женски и машки мислења.

Сподели на Facebook
пати видено