Иако Ед изгледа толку реално, сепак импресионира фактот дека се работи за компјутерски генериран 3D модел. Навистина е запрепастувачки колку се напредни програмите за 3D моделирање денес. Подгответе се за времето на виртуелната реалност кое тукушто започна!

Сподели на Facebook
пати видено