Џејк Сноуден и Мери Ферлингс се запознале сосема случајно на плажа во Тајланд пред две години, кога на една другарка на Мери телефонот ѝ паднал во океанот. Така се запознале, виделе дека имаат исти интереси и се родила нивната љубов. Од тој ден до сега тие го шетаат светот и секој месец тие посетуваат нова дестинација. Да погледнеме дел од местата што ги посетиле до сега.

Сподели на Facebook
пати видено