Секогаш е забавно да се види како луѓето на интернет се надмудруваат како резултат на оптички илузии, сепак ова видео повеќе му доаѓа како умствена игра отколку како илузија. Во видеото е прикажано црно суштество како си добива убава масажа по главата.

Во описот на видеото пишувало: „Зајаците сакаат да ги галат по носот.“ И секако некои луѓе веднаш најпрвин виделе зајак. Додека пак други тврделе дека станува збор за црн гавран. Она што го прави описот на видеото е дека „става прифатлива мисла“ во главаа на гледачот, бидејќи нели, пологично е да милувате зајаци отколку гаврани. Што гледате вие?

Сподели на Facebook
пати видено