– Ало, слаткарница Шампита ли е тоа?
– Да, повелете.
– Би сакала да нарачам една торта со загорени пандишпани и малку крива од едната страна.
– Вие госпоѓо како да сакате да се зафрквате со нас???!!!
– Не, сериозна сум. Роденден му е на мојот сопруг, па сакам да мисли дека јас сум ја правела!

Сподели на Facebook
пати видено