Загатката воопшто не е лесна, како што изгледа на прв поглед, а има едно и единствено решение!

lishnij-snegovik_01

Доколку никој не успее да ја реши загатката, а побарате во коментари, ќе го објавиме и решението.

Сподели на Facebook
пати видено