Целта на противничкиот фудбалер е да те извади од кожа, а англискиот фудбалер Ешли Барнс знае како да го направи тоа на нежен и романтичен начин. Но, фудбалерот на Кардив, Џо Бенет, не паѓа на вакви провокации.

Сподели на Facebook
пати видено