Италијанската филмска актерка и фото модел Моника Белучи со право се смета за олицетворение на вистинската женственост и убавина. Сега таа има 53 години, но милиони луѓе од целиот свет сè уште сонуваат за неа.

Моника еднаш изјавила: „Убавината е како Ферари. Најважно е да научиме како да управуваме со него, бидејќи инаку ќе ви стои во гаражата цел живот“. Оваа фраза совршено ја карактеризира Белучи, бидејќи знае како да ја користи нејзината убавина како никој друг. Ајде да видиме како оваа прекрасна жена се менуваше со текот на годините.

1977

1982

1987

1988

1989

1990

1991

1992

1993

1994

1995

1996

1997

1998

1999

2000

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

Сподели на Facebook
пати видено