Тие соработуваа со него и сите си излегоа надвор, па го заклучија зад решетките, да започне да се адаптира на решетки, затоа што тоа е следно :).

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено