Кредитен советник во банка силно го заболува заб на работа. Остава сѐ и брзо оди кај својот матичен стоматолог. Стоматологот веднаш му дава појака опојка и кредитниот советник заспива.

После некое време се буди и со ужас констатира дека му фалат 2 заба, лева рака, десна нога и едното око. Тој почнува панично да вика:
– Што си направил со мене бе?
Докторот смирено:
– Како што, па вие нели потпишавте договор за процедурата?
– Да, потпишав.
– А го прочитавте ли текстот на дното со ситните букви?
– Но јас дојдов кај вас за да ми помогнете. Не очекував дека ќе ме измамите!
– И јас не очекував дека ќе ме измамите кога дојдов кај вас да земам кредит!

Сподели на Facebook
пати видено