Летајте со авионот и ефикасно уништувајте го непријателот. Не заборавајте да собирате монети, ќе ви требаат за да си го надградите авионот.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено