Стресот може да ви скрати многу од животот и овој елен најубаво го сфати тоа. Тој помисли дека си најде девојка и со сета сила се пушти во акција.

Но „девојката“ од преголемата страст ја „изгуби главата“ а еленот остана со трауми до крајот на животот дека си ја убил љубовницата. Кој знае што му се врти во главата… „Можеби не требаше да запнувам толку…“

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено