Еве зошто во населени места мора да се вози бавно и многу внимателно. Во некои западноевропски земји максималната дозволена брзина во населено место е 30.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено