На островот Малта, еден патник дискретно го снима возачот кој мака мачи со воланот на својот автобус. Гледајте до крај!

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено