Чудото крева 340 км/час и има 720 коњи, секако дека нема да се плаши да ги предизвика. Плус, штом имал пари за ваков автомобил, сигурно нема да му биде проблем да плати една казна за брзо возење.

Сподели на Facebook
пати видено