„Беше како и секој друг ден. Решив да се повозам низ шумата со велосипедот и да го снимам тоа. На мое изненадување, наеднаш се појави мечка којашто се нафрли на мене. Фала му на Бога, останав жив благодарение на истрелите кои се слушаа недалеку“ – раскажува велосипедистот, кој кога ја виде мечката, не само што се пушти по надолнината, туку и почна да ги врти педалите како луд за да спаси жива глава :).

Сподели на Facebook
пати видено