На волкот му се родил син.
Тој дошол над него и целиот пресреќен почнал да му зборива:
– Очите на кого ти личат? На маамаа…
– А забите од кого си ги зел? Од татооо…
– А ушињата на кого ти се? …Ну, зајец, Ну погоди!!!

Сподели на Facebook
пати видено