За оваа задача избувна вистинска војна на социјалните мрежи. Оваа на прв поглед едноставна задаача, успеа да ги подели интернет корисниците на 2 табора. Некои велат дека точниот одговор е „16“, а други „1“. Задачата е пред вас. Кој е точниот одговор?

Сподели на Facebook
пати видено