Годината на производство на автомобилот е 1947-ма, а пред да дојде во рацете на мајсторов беше буквално крш, кој долги години стоел и се распаѓал надвор.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

Сподели на Facebook
пати видено