Додека си ги чекаат нарачките во ресторанот за брза храна „Ватбургер“ во Тексас, забележаа нешто прилично необично. Глушец избезумено се движи околу храната и буквално допре се што можеше.

Купувачите му кажуваат на перосналот за ситуацијата и токму кога се решија да се ослободат од глушецот, тој реши да им покаже „од што ги прават вкусните плескавици“. Ресторанот веднаш по инцидентот бил затворен.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено