Секој работен ден од 12 до 16 часот, секој пензионер што ќе покаже чек од пензија може да добие бесплатен ручек. Ресторанот со име „Добредојдовте“ за кратко време стана хит кај пензионерите, а си доби и одлична, бесплатна реклама од сите медиуми.

Ресторанот има пријатен ентериер и вкусна домашна храна. Во викендите и останатото време, ресторанот си работи на нормален начин.

Сподели на Facebook
пати видено