Влеговме во вториот месец од зимата. На нашите улици не е многу пријатно да се шета поради комбинацијата студ-магла-пм10, но во Аргентина е топло и сончево. Температурата во овие месеци во Аргентина се движи од 9 степени на југ до 27 степени на север. Но некои денови доаѓа и до 45 степени. Илјадници локални жители и туристи уживаат во овој период на бреговите на океанот.

Сподели на Facebook
пати видено