Според новинарот кој му правеше интервју на Дејвид Боуви, финтата била што на белата публика во Америка во тоа време немало да ѝ се допаднат.

Доколку имате проблеми со англискиот вклучете си автоматски превод на македонски, десно долу на CC, па на запченикот Auto translate на македонски.

Сподели на Facebook
пати видено