Човекот е еден од најоткачените ликови на интернет и буквално нема срам од ништо. Видеово е само уште еден доказ дека среќата ги следи храбрите.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено