Оваа трогателна сцена која ќе ги расплаче и најсилните е снимена од страна на роднина на починатиот во главниот град на Перу, Лима. Сопственикот на кучето починал пред еден ден, но кутрото животно не може да прифати дека неговиот пријател го нема засекогаш.

Ова е само уште еден доказ дека срцата на животните се чисти и тагуваат исто како и луѓето, а понекогаш дури и многу повеќе од нив.

Сподели на Facebook
пати видено