Интересна идеја е да се види генијално смислениот систем на тунели, кој најголемата светска воена сила ја стави на колена.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено