Еве неколку за почеток, дополнете во коментари.

– – – – – – – – – –

Баба Рада бремена сум ..
-Чај од мајчина душичка

– – – – – – – – – –

Баба Рада, мене дома никој не ме слуша.
– Грав.

– – – – – – – – – –

Ало баба Рада имам многу добра меморија
– Ча.. Абе алкохол!

– – – – – – – – – –

Баба Радо , уште кукам по бившиот ..
– Чај од ДОМЕСТОС

– – – – – – – – – –

Баба Рада мал ми е.
– Чај од магарешки трн.

– – – – – – – – – –

Баба Рада, немам стан…
– Чај од фискални

– – – – – – – – – –

Баба Рада, помош, вегетаријанец!
– Чајна кобасица

– – – – – – – – – –

Баба Рада и Доктор Оз треба да се венчаат.

– – – – – – – – – –

Сподели на Facebook
пати видено